Ontdek Yin yoga

Als Yin yogadocent ben ik (eenmalig of terugkerend) in te huren voor zowel privéles als voor sessies aan groepen. Bijvoorbeeld bij een bedrijf, tijdens een werkbijeenkomst of op een retraite. Maar ook bij mensen thuis aan vrienden of familie die het leuk vinden om samen een yogales te volgen. Ik geef les aan groepen van maximaal 12 personen.

Privé yoga
Wil jij rustig kennismaken met yin yoga of werken aan specifieke klachten of uitdagingen? In een of meerdere privésessie(s) begeleid ik je hierbij in een veilige en vertrouwde setting. Na afloop bespreken we of je behoefte hebt aan een vervolg en op welke termijn. Jouw wens is hierin leidend. De sessies kunnen plaatsvinden bij jou thuis of bij mooi weer buiten.

VriendYin yoga
Als vrienden & vriendinnen samen een yin yogasessie volgen is een bijzondere ervaring die de vriendschap kan verreiken en verdiepen. Tijdens VriendYin yoga nodig ik jullie uit om vanuit je eigen intenties extra aandacht te geven aan de dankbaarheid die je voelt voor jullie vriendschap, voor elkaars liefde, steun en aanwezigheid. Na afloop kunnen jullie onder genot van een kop thee met elkaar delen wat er tijdens de sessie omhoog is gekomen. De yin yogasessie zal bijdragen aan een open en veilige sfeer die uitnodigt om jullie gevoelens naar elkaar uit te spreken.

Bedrijfsyoga
Yin yoga bij jouw bedrijf of tijdens een werkbijeenkomst? Dat kan heel goed! Omdat je yin yoga prima in makkelijk zittende werkkleding kan doen en je er niet van gaat zweten, kan deze yogavorm heel goed op het werk aan het begin van de dag, in de pauze of ter afsluiting van de werkdag of bijeenkomst. Yin yoga op het werk wordt als erg prettig ervaren omdat het de werkstress vermindert en men zich er ontspannen, vrijer en meer geïnspireerd door voelt.

Bewezen effecten van yoga:
Vermindert stress
Verbetert functioneren brein
Helpt bij angst en depressie
Bevordert immuunsysteem
Vermindert spierspanning
Helpt beter te slapen
Verbetert flexibiliteit
Bevordert (zelf)compassie
Verlaagt de bloeddruk
Kalmeert de geest

Verhoogt de energie

Contact
Wil je mij inhuren voor een privé yoga les of een workshop? Neem vrijblijvend contact met mij op via onderstaande contactgegevens om samen de mogelijkheden te bespreken.