Hulp nodig bij veranderingen in jouw leefstijl? Coaching inzetten bij jouw bedrijf?

Life Coach/ Welzijnscoach
Als Life Coach (ook wel Welzijnscoach genoemd) begeleid ik mensen in het creƫren van een gezonde en betekenisvolle leefstijl, dus gericht op ontspanning, voeding, sociale activiteiten en bewegen, maar ook op psychosociaal vlak en zingeving. Ik help ontdekken wat werkt en welke stappen ervoor nodig zijn om dat te integreren in de leefstijl. Op een manier die aanspreekt bij de persoon die ik voor mij heb want iedereen is uniek!

Burn-out Recovery Mentor
Naast ervaringsdeskundige ben ik specifiek getraind in coachen bij herstel van burn-out. Deze coaching bestaat uit begeleiding en advies bij rust, herstel & genezen en oplossingsgerichte interventies door een systemische benadering. De focus in deze coaching is de burn-out leren zien als een groter proces van bewustwording en deze te gebruiken om te ontdekken wat/ wie de persoon in essentie wil zijn. Vervolgens bied ik ook begeleiding in het in de praktijk brengen van deze ontdekkingen, dus hoe/op welke manier de persoon zich wil manifesteren na herstel van de burn-out.

Contact
Meld je via onderstaande contactgegevens aan voor een intakegesprek of neem vrijblijvend contact met mij om samen te ontdekken waar ik jou(w bedrijf) bij kan helpen.